DOCUMENTCREATIE

Met xential maak je eenvoudig en snel eenduidige documenten op basis van sjablonen die je zelf kunt beheren.

Documentcreatie systeem xential is ontwikkeld uit het oogpunt van gemak. Hier houden we bij elke doorontwikkeling rekening mee. Het systeem is herkenbaar en gebruiksvriendelijk.  De webbased gebruikersinterface leidt je vlot door de documentcreatie sjablonen. Met voorgedefinieerde tekstblokken creëer je snel professionele documenten. Door de live preview zie je direct hoe het document ontstaat.

Xential is zelfstandig te beheren, dankzij programmeervrij beheer kun je direct aan de slag. Je bent onafhankelijk van de leverancier bij het maken en onderhouden van je sjablonen. Al in de organisatie bekende gegevens worden automatisch toegevoegd en de gemaakte documenten worden automatisch gearchiveerd. Daardoor houden we de kosten voor onderhoud van het creëren van documenten laag.

Documentcreatie was nog nooit zo eenvoudig!

De voordelen van xential

Sjablonen maken

Je wilt snel en efficiënt werken, maar de organisatie ook goed profileren. Met xential kun je direct aan de slag met het maken van nieuwe sjablonen. Zonder kennis van programmeren. Aanpassingen zijn een fluitje van een cent.

Lees meer »

Live preview

What you see is what you get. Het document waarin je werkt is in zijn eindopmaak direct zichtbaar in de live preview van xential. Je ziet dus direct het resultaat van aanpassingen en keuzes die je maakt in het vraag- en antwoordspel van de sjablonen.

Lees meer »

Archiveren

Geen ellenlange zoektochten meer naar een bepaald document. Xential zorgt voor een eenduidige en automatische archivering door opslag in een bestandsmap of koppeling met je digitale archief. Je stelt zelf in waar en hoe je document wordt opgeslagen.

Lees meer »

Ons werkproces

Onze manier van werken is altijd oplossingsgericht

LAAT JE OVERTUIGEN

We laten je graag zien hoe efficiënt xential in de praktijk werkt door een vrijblijvende demonstratie die is afgestemd op jouw specifieke eisen, wensen en vragen. We laten zien hoe gebruiksvriendelijk en praktisch xential werkt. Het maken van sjablonen, huisstijlen, standaard tekstblokken en dataconnecties worden stap voor stap uitgelegd en gedemonstreerd. Ontdek hoe eenvoudig het beheer is en hoe xential naadloos aansluit op je bestaande systemen. Tijdens de demonstratie zullen we vertellen wat je van ons mag verwachten bij de installatie en tijdens de samenwerking met  xential als je nieuwe documentgenerator.

Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.