Archiveren Michael

Xential

Archiveren

Michael vertelt je er graag meer over!

Automatisch eenduidig archiveren

Archiveren

Eenvoudig en efficiënt documenten opstellen, en dan? Handmatig archiveren waarbij medewerkers naar eigen inzicht documenten opslaan? Xential zorgt voor het automatisch en eenduidig archiveren van de gemaakte documenten op de door jou gewenste plek. Dat betekent dat ellenlange zoektochten naar een bepaald document tot het verleden behoren. En omdat het opslaan van documenten automatisch gebeurt raken documenten nooit verloren.

Archiveren

Standaard integraties met archiefsystemen

Xential biedt een ruime keuze aan integraties met bekende zaak- en archiefsystemen en kent een breed scala aan koppelingen met taakapplicaties. Je kunt de wijze waarop een document automatisch gearchiveerd wordt zelf eenvoudig configureren of aanpassen. Velden van xential kunnen op eenvoudige wijze worden gekoppeld aan velden van je digitale archief. En of je nu vanuit een taakapplicatie werkt, vanuit je digitale archief of ad-hoc een document met xential maakt, de software zorgt voor een eenduidige en snelle archivering op de wijze zoals je organisatie voorschrijft.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.