Contentmanagement Hans

Xential

Contentmanagement

Hans vertelt je er graag meer over!

Contentmanagement met optimale output

Contentmanagement

Hoe zorg je ervoor dat er structuur komt in de content van je organisatie? Zodat alle documenten die je organisatie verlaten voorzien zijn van de correcte huisstijl en de juiste inhoud? Xential biedt je de oplossing die je hiervoor nodig hebt. Door gebruik te maken van een centrale huisstijl, standaard bouwstenen en door al bekende gegevens automatisch te plaatsen worden je documenten op eenduidige en efficiënte wijze opgesteld en gearchiveerd. Gebruikers vullen met behulp van een eenvoudig vraag- en antwoordspel de ontbrekende gegevens in. En de documenten worden opgesteld in de tekstverwerker waar jouw organisatie graag mee werkt.

Contentmanagement

Zelfstandig beheer

Kan ik dan nog wel zelf het beheer uitvoeren? Ja. Het beheer van de sjablonen binnen xential is zo opgezet dat alle voorkomende werkzaamheden door je eigen beheerders uitgevoerd kunnen worden. Het onderhouden van één of meerdere centrale huisstijlen, het opzetten van standaard tekstblokken of het ontwerpen van een gemakkelijk te gebruiken vraag- en antwoordspel; het is eenvoudig te realiseren met xential. Ook dataconnecties met andere systemen of databases kunnen snel en eenvoudig worden opgezet. We leren je alles wat je hiervoor nodig hebt tijdens een korte cursus. Mocht je daarna nog vragen hebben dan helpen onze servicedeskmedewerkers je graag verder.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse aan een demonstratie op locatie over ons product xential. Deze geheel vrijblijvende en op maat gemaakte service biedt jou en je bedrijf een kans om kennis te maken met de voordelen en efficiëntie van de documentgenerator. Door je gegevens hieronder in te vullen, weten wij hoe we je kunnen bereiken.

Heb je nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 0548 722011 of per mail op info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.