Dataconnecties Jurgen

Xential

Dataconnecties

Jurgen vertelt je er graag meer over!

Efficiënte data integratie

Dataconnecties

Xential zorgt voor optimale data integratie met systemen die jouw organisatie gebruikt. Zo voorkomen we fouten bij het overtypen en knippen of plakken vanuit andere programma’s. Je kunt snel alle correcte gegevens plaatsen, zonder zoekwerk. Want al in de organisatie bekende informatie plaatsen we rechtstreeks in het document. Voor gegevensuitwisseling maken we gebruik van door de industrie opgestelde standaarden en lezen we gegevens uit beschikbare databases. Op deze wijze creëren we op eenvoudige wijze efficiënte en eenduidige documenten.

Benieuwd wat data integratie voor jouw organisatie kan betekenen?

Dataconnecties

Standaard integraties

Naast standaarden om dataconnecties te leggen beschikt xential over een ruim assortiment integraties en koppelingen. We weten hoe belangrijk stabiliteit is en sluiten naadloos aan op jouw systemen. Samen met onze partners ontwikkelen we stabiele integraties waar je wat aan hebt. Deze integraties en koppelingen bestaan uit standaard software en worden regelmatig van nieuwe updates voorzien. De werking van deze koppelingen kun je zelfstandig beheren, eenvoudig en zonder dat hiervoor programmeerkennis nodig is. Optimaal gebruiksgemak staat ook hier voorop!

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse aan een demonstratie op locatie over ons product xential. Deze geheel vrijblijvende en op maat gemaakte service biedt jou en je bedrijf een kans om kennis te maken met de voordelen en efficiëntie van de documentgenerator. Door je gegevens hieronder in te vullen, weten wij hoe we je kunnen bereiken.

Heb je nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 0548 722011 of per mail op info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.