Live preview Nelson

Xential

Live preview

Nelson vertelt je er graag meer over!

What you see is what you get

Live preview

Een documentgenerator die je direct het resultaat van elke aanpassing toont. Geen verrassingen achteraf bij printen, mailen of verzenden. What you see is what you get. Een functie die zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Het document waarin je werkt, is in zijn eindopmaak live zichtbaar. Een extra controle die forse besparingen kan opleveren, want de kans op foutieve documenten is minimaal. De antwoorden die een gebruiker geeft op de vragen in het vraag- en antwoordspel worden direct in de preview getoond. Vraagt het sjabloon om het maken van een keuze in een selectielijst? In de preview zie je direct de ingevoegde tekst als gevolg van je keuze. Gebruikers zien gelijk of ze de juiste tekst hebben ingevuld en kunnen hun keuze desgewenst aanpassen.

Live preview

Altijd en overal

Door de live preview is de xential documentgenerator onafhankelijk van je tekstverwerker te gebruiken. Of je nu vanaf je vaste werkplek of onderweg met een tablet werkt, je documenten zie je direct in hun eindopmaak ontstaan.

Onze opdrachtgevers vertellen je graag meer over de voordelen van deze functie in de praktijk.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse aan een demonstratie op locatie over ons product xential. Deze geheel vrijblijvende en op maat gemaakte service biedt jou en je bedrijf een kans om kennis te maken met de voordelen en efficiëntie van de documentgenerator. Door je gegevens hieronder in te vullen, weten wij hoe we je kunnen bereiken.

Heb je nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 0548 722011 of per mail op info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.