Onafhankelijk Jurgen

Xential

Onafhankelijk

Jurgen vertelt je er graag meer over!

Boost voor je midoffice

Onafhankelijk

Heb je ook al je sjablonen moeten aanpassen bij een nieuwe versie van je tekstverwerker? Met xential behoren deze werkzaamheden tot het verleden. Want met onze webbased software werken je sjablonen volledig onafhankelijk van je tekstverwerker. Updates van je tekstverwerker kunnen worden doorgevoerd zonder dat je sjablonen aangepast moeten worden. Zelfs het wijzigen naar een andere tekstverwerker is eenvoudig te realiseren doordat xential volledig buiten de tekstverwerker functioneert. De output kan worden gegenereerd in combinatie met verschillende tekstverwerkers, zoals Microsoft Word, Open Source varianten en als PDF. Maar er is meer mogelijk. Je kunt rechtstreeks in xential – vanuit één vertrouwde midoffice omgeving – brieven maken, bulkdocumenten maken, mailen, printen, spreadsheets en presentaties maken.

Onafhankelijk

Systeem onafhankelijk

En hoe zit het met het integreren van je sjablonen binnen je IT-omgeving? Het beheer van je sjablonen wordt sterk vereenvoudigd doordat meerdere applicaties van hetzelfde sjabloon in je midoffice gebruik kunnen maken. Of je nu ad-hoc of vanuit een specifieke applicatie een ontvangstbevestiging genereert, je hoeft hiervoor maar één sjabloon te maken en te onderhouden. En xential doet zijn werk volledig platformonafhankelijk, ongeacht je IT-omgeving. Xential sluit aan op alle gangbare besturingssystemen en werkt probleemloos met de reguliere browsers. Updates van je systemen kun je met een gerust hart doorvoeren als je sjablonen in xential staan. De afdeling R&D zorgt voor continuïteit door xential constant up-to-date te houden. Wijzigingen in je IT-omgeving kunnen hiervoor eenvoudig worden doorgevoerd.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.