Sjablonen maken Jurgen

Xential

Sjablonen maken

Jurgen vertelt je er graag meer over!

Eenvoudig efficiënte documentsjablonen maken

Sjablonen maken

Een documentsjabloon is aan veel veranderingen onderhevig. Regelgeving verandert immers razendsnel en ook binnen jouw organisatie en doelgroep doen zich voortdurend veranderingen voor. Efficiency, maar ook snelheid en professionele profilering zijn essentieel.

Met xential kun je snel nieuwe documentsjablonen maken of aanpassingen doen. Dat kan bijvoorbeeld in combinatie met Word, Excel of PowerPoint. Zonder programmeerkennis.

Sjablonen worden gemaakt in de xential studio. Beheerders kunnen op eenvoudige wijze een informatieboom opstellen waarin de benodigde vragen en/of gegevensbronnen snel en zonder programmeerkennis kunnen worden toegevoegd. Aangevuld met de systeemdata velden kunnen sjablonen eenvoudig en snel worden gemaakt. En het plaatsen van velden? Dat laten we je graag zien tijdens een demonstratie van xential.

Sjablonen maken

Zonder programmeerkennis

Het maken van sjablonen wordt eenvoudig met xential. Beheerders zetten snel en eenvoudig nieuwe sjablonen op en passen bestaande sjablonen aan, zonder dat daar programmeerkennis voor nodig is.

Aanpassingen aan Word sjablonen zijn snel door te voeren door de scheiding in huisstijl, inhoud en tekstblokken. Met behulp van verschillende logische vraagtypen bouw je snel efficiënte sjablonen die voor eenduidige documenten zorgen. Integraties met systemen van andere leveranciers zijn snel gemaakt. Graag laten we je tijdens een demonstratie zien hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.