Standaardisatie Jurgen

Xential

Standaardisatie

Jurgen vertelt je er graag meer over!

Standaardbrief – en meer

Standaardisatie

Je hebt geen omkijken meer naar de documenten die je organisatie verlaten. Elke standaardbrief voorzien we uiteraard van de correcte inhoud en eenduidige huisstijl. Standaardteksten worden eenvoudig beheerd binnen standaard tekstblokken. Deze standaard teksten worden eenvoudig en efficiënt toegevoegd aan je standaardbrief op basis van de keuzes van een gebruiker.  Door de live preview zijn de wijzigingen in het document direct zichtbaar in de browser. Al in de organisatie bekende gegevens worden automatisch toegevoegd.

Standaardisatie

Standaarden

Maar standaardisatie gaat bij xential verder dan de inrichting van sjablonen en beheer of het uitwisselen van gegevens. We voldoen aan de standaarden zoals deze zijn opgesteld voor onder andere de overheid, bijvoorbeeld op het gebied van gegevensuitwisseling. Xential is hierdoor eenvoudig te integreren met andere applicaties. Kortom, dé oplossing voor alle sjablonen en documenten. En last but not least: ook de software is standaard, dus qua kosten aantrekkelijk. De software wordt door de leverancier onderhouden en is dus altijd up-to-date. En je standaardbrief? Die gaat eenduidig en eenvoudig de deur uit én is makkelijk terug te vinden!

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.