Webbased Hans

Xential

Webbased

Hans vertelt je er graag meer over!

Je sjablonen online

Webbased

Met xential werken al je standaard sjablonen online. Praktisch én veilig. Onze software is volledig webbased, dus je logt in waar en wanneer je wilt. Of je nu op je eigen werkplek bent, vanuit huis werkt of op een tablet. Installatie op de werkplek is dus niet nodig, een browser is voldoende om aan de slag te kunnen. Door de live preview van xential zien gebruikers direct wat ze doen. Gegevens uitlezen uit andere systemen, automatisch opslaan van documenten en mailen of printen, het gebeurt allemaal eenvoudig, eenduidig en efficiënt op basis van je sjablonen online.

Webbased

SaaS

Werk je liever met xential op basis van Software as a Service? Ook dat kan. Xential biedt een veilige en eenvoudige omgeving voor je sjablonen online. Met behulp van onze gespecialiseerde partner bieden we je snel toegang tot een online omgeving van xential. Binnen deze omgeving kun je zonder lokale installatie snel aan de slag met het opstellen van eenduidige documenten. Meer weten over de ervaringen met xential als SaaS oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.