Slide 1

Gemeente Arnhem breidt xential door organisatie uit

Eerder konden we al melden dat Gemeente Arnhem xential als documentgenerator heeft gekozen in combinatie met het zaaksysteem Green Valley. De eerste fase met deze zaakgerelateerde documenten is uitgevoerd en afgelopen januari in productie genomen.

Nu is het tijd om ook andere document intensieve afdelingen te laten werken met xential. Momenteel zijn we daarom bezig met een vervolgtraject. Hierbij zal het sociaal domein aan de beurt komen met de applicatie GWS4all van Centric. Parallel hieraan worden ook de overige initiatief sjablonen omgezet naar xential. De komende jaren wordt xential meer en meer ingezet als centrale documentgenerator voor alle correspondentie van de Gemeente Arnhem.

Onderzoek
Momenteel loopt bij Gemeente Arnhem een onderzoek waarbij wordt gekeken naar een geschikte moderne online tekstverwerker zoals Google Docs en Office 365. Xential adviseert in dit onderzoek en inventariseert naar de mogelijkheden om te integreren met deze tekstverwerkers. De integratie met Office 365 is inmiddels beschikbaar met xential 2.10.

Onderwerp: Gemeente Arnhem breidt xential door organisatie uit


  • Deel dit artikel:
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.