Slide 1

Klantendag 2017

Op dinsdag 7 november vond de zevende editie van de klantendag van xential plaats in het mooie Bathmen. De dag stond in het teken van de toekomst! Met onder andere presentaties over xential 3.2 en het nieuwe product xential|cc zijn onze klanten bijgepraat over de route die ons bedrijf inslaat. Ook onze gastsprekers Ruud Ramakers en Richard van Hooijdonk wisten zonder moeite de bezoekers te boeien met hun visie op Saas, Cloud en andere mogelijkheden op technisch vlak. Daarna was het tijd voor het speeddaten - een interactieve sessie met volop ruimte voor onze klanten om hun vragen bij onze eigen experts neer te leggen.
 

De nieuwste features van xential 3.2 werden tijdens een live demonstratie door Simon, Laurens en Edwin gepresenteerd. Vooral de presentatie van xential|share werd met applaus ontvangen. Ook werden we meegenomen door Ruud Ramakers in de wereld van SaaS en Cloud. Tijdens zijn presentatie is er veel duidelijk geworden! Na de lunch gaf Richard van Hooijdonk ons een blik in de toekomst en vertelde hij over wat er allemaal mogelijk is dankzij nieuwe technische ontwikkelingen. Ten slotte werd ons nieuwe platform xential|cc gedemonstreerd door Hans en Andries. De nieuwe look and feel en de mogelijkheden van het platform zorgden voor enthousiaste reacties uit de zaal.

De middag werd voortgezet met een speeddatesessie, waarin de klanten in direct contact kwamen met de medewerkers van xential. De ruim 100 aanwezigen verdeelden zich in groepen en gingen met onze medewerkers in gesprek over een bepaald thema. Vragen, ideeën en opmerkingen werden behandeld en in sommige gevallen door onze experts ondersteund met live beelden via een laptop. Als afsluiting van de dag hadden we nog een borreluurtje, waar er nog veel werd nagepraat.

We kijken terug op een mooie en geslaagde klantendag. Namens het hele team bedanken we de bezoekers voor hun aanwezigheid en hun input. Graag tot volgend jaar!

Onderwerp: Klantendag 2017


  • Deel dit artikel:
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.