Slide 1

Koppeling met iBabs een feit

Goed nieuws voor al onze klanten die ook van iBabs gebruik maken! Het papierloos vergaderen wordt naar een hoger niveau getild door de gloednieuwe koppeling die eind dit jaar beschikbaar zal zijn. Dankzij de samenwerking tussen iBabs en xential is het mogelijk de uitkomsten van vergaderingen moeiteloos in een perfect document te verwerken.

Krachten bundelen
Na inventarisatie van de wensen van een veelgevraagde koppeling is het zo ver. De samenwerking tussen de vergaderapplicatie en xential zal een welkome vernieuwing zijn voor velen. Xential pakt de functionaliteiten verder op waar iBabs stopt. Daarbij delen beide oplossingen een aantal karaktereigenschappen. Zo streven beide oplossingen naar een papierloze workflow met de mogelijkheid om zowel online als offline te werken. Ook worden xential en iBabs in de cloud en in de private cloud aangeboden.

Het web-based en papierloos vergaderen is nu afgedicht door de toevoeging van de finishing touch; het creëren van documenten na een vergadering. Gebruikers profiteren van het beste van iBabs, gecombineerd met de handigheid van xential. De nieuwe koppeling wordt in de komende weken getest en daarna officieel opgenomen in onze portfolio.

Benieuwd wat deze koppeling binnen jouw organisatie kan verbeteren? Onze accountmanagers voorzien je graag van informatie rondom deze nieuwe ontwikkeling.

Vind hier meer informatie over iBabs.

Onderwerp: Koppeling met iBabs een feit


  • Deel dit artikel:
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.