Slide 1

Partnership xential en Docdynamic

Xential en Docdynamic gaan als partners samenwerken. Bij zowel xential als Docdynamic staat nuchterheid, eenvoud en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. “Onze producten sluiten naadloos op elkaar aan, net als de missie en visie van beide organisaties. Daarom zijn we ook zo tevreden met dit partnership. Onze gezamenlijke klanten gaan hier de vruchten van plukken,” zegt Ruud Vos, directeur van xential.

Het belangrijkste voordeel van een gezamenlijke implementatie van xential en Docdynamic is de mogelijkheid om bij het creëren van documenten simpelweg gebruik te maken van geautomatiseerde processen.

Ook Docdynamic-directeur Leo Stelloo is verguld met de samenwerking: “Klanten willen ontzorgd worden. Samen met xential bieden wij een pakket dat naadloos aansluit bij eigenlijk alle processen van organisaties in advocatuur, accountancy en financiële dienstverlening.”

Docdynamic is implementatiepartner van d3.ecm, de internationale standaard voor documentmanagement, e-mail archivering, digitale personeelsdossiers, workflow management, contractmanagement, post- en factuurverwerking. Docdynamic heeft de d.connector.xential ontwikkeld die naadloos integreert met d.3ecm. Hierdoor kunnen documenten eenvoudig via de documentcreatietool van xential worden aangemaakt en vervolgens automatisch worden opgeslagen in d.3ecm.

Veel organisaties binnen de advocatuur, accountancy en financiële dienstverlening maken gebruik van de diensten van Docdynamic. Bij gebruik van xential in combinatie met d3.ecm verzorgt Docdynamic ook de implementatie van de documentgenerator. Zo kunnen klanten snel schakelen, is er één aanspreekpunt en een gecertificeerde service.

Onderwerp: Partnership xential en Docdynamic


  • Deel dit artikel:
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.