Slide 1

Xential gaat verhuizen

Na 7 jaar met veel plezier gewerkt te hebben aan de Haarstraat in Rijssen, gaan wij per 1 juli 2017 verhuizen naar ons nieuwe kantoorpand aan de Oranjestraat in Holten. Op dit moment wordt er druk verbouwd op de 1e verdieping van het pand, wat ons kantoor gaat zijn. Op de begane grond zijn de Rabobank en nog een aantal andere ondernemingen gevestigd.

We groeien én bloeien. En daar zijn we maar wat trots op! Doordat we op alle fronten versterking nodig hadden, is het team in de afgelopen tijd flink gegroeid. We hebben meer ervaring en meer expertise aan boord gehaald. Dit zijn mooie ontwikkelingen, maar zo’n toenemend aantal heeft natuurlijk ook meer ruimte nodig. En die hebben we gevonden!

De nieuwe locatie biedt grotere ruimtes om te werken, meer spreekkamers en een goede locatie. Daarmee voldoet het perfect aan de eisen tijdens de zoektocht. Ons oog viel op dit gezellige pand aan de hoofdweg omdat we hier volop de mogelijkheid hebben om verder te groeien.

We hebben er erg veel zin in en zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Houd onze website, nieuwsbrief of social media in de gaten voor meer info over onze verhuizing!

Onderwerp: Xential gaat verhuizen


  • Deel dit artikel:
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.