Slide 1

Xential onderdeel van een veilig Nederland

Veiligheidsregio Hollands Midden heeft de grote verantwoordelijkheid om de veiligheid in dit gebied te waarborgen. Om deze taak goed uit te kunnen voeren, is er een nauwe samenwerking met een aantal instanties. Vooral wanneer er een incident plaatsvindt, is deze samenwerking van groot belang. Een gestructureerde en overzichtelijke back-office is daarbij enorm belangrijk. In het afgelopen jaar is de Veiligheidsregio Hollands Midden daarom op zoek gegaan naar de best passende software om digitaal te gaan werken.

Praktisch werken, nu en straks
Als belangrijk orgaan voor de veiligheid in Zuid-Holland, wil de organisatie haar zaken achter de schermen goed en praktisch laten verlopen. Daarom is het project ‘digitaal werken’ gestart, wat ervoor moet zorgen om de dienstverlening op diverse afdelingen te verbeteren. Een vlekkeloze integratie binnen de interne systemen is een goede start voor deze geplande efficiencyslag. De Veiligheidsregio Hollands Midden was als onderdeel van het project op zoek naar een documentgenerator die eenvoudig in gebruik is én kan integreren met een scala aan andere (taak)applicaties. Deze criteria zijn op dit moment belangrijk en zeker ook in de toekomst.

Binnen het project ‘digitaal werken’ wordt het zaaksysteem Green Valley en xential in combinatie met een aantal andere oplossingen ingezet. De integratie tussen Green Valley en xential zorgt ervoor dat het zaakgericht werken in de praktijk gebracht wordt en van daaruit perfecte documenten op een zaak gerelateerde manier kan creëren. Begin 2017 gaat de implementatie van start.

Onderwerp: Xential onderdeel van een veilig Nederland


  • Deel dit artikel:
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.