Slide 1

Zaakgericht Werken voor de Overheid 2017

Wil jij ook alles omtrent zaakgericht werken, informatiemanagement en documentcreatie weten? Laat je dan informeren door de ruim 200 deelnemende organisaties op het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid op 27 september 2017 in Utrecht. Op deze dag delen gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en ketenpartners door middel van interactieve sessies en concrete praktijkvoorbeelden hun kennis. Zo kom je alles te weten over de ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw organisatie. Kom ook kijken en ervaar wat xential, en andere systemen, voor jouw organisatie kunnen betekenen!

De deelname aan dit congres is voor eindgebruikers kosteloos. Meld je snel aan en kom op 27 september naar TivoliVredenburg. Graag tot dan!

Onderwerp: Zaakgericht Werken voor de Overheid 2017


  • Deel dit artikel:
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse aan een demonstratie op locatie over ons product xential. Deze geheel vrijblijvende en op maat gemaakte service biedt jou en je bedrijf een kans om kennis te maken met de voordelen en efficiëntie van de documentgenerator. Door je gegevens hieronder in te vullen, weten wij hoe we je kunnen bereiken.

Heb je nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 0548 722011 of per mail op info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.