Xential zorgt voor de juiste informatie op het juiste moment

Onze informatiemaatschappij gaat razendsnel. Door de bomen het bos zien is een hele klus; gegevens vermenigvuldigen in rap tempo en liggen verspreid op verschillende plekken in de organisatie. Juist als overheidsorganisatie is duidelijke informatie leveren een must. Een foutloze boodschap die elke gebruiker begrijpt, waarbij direct duidelijk is wie de afzender is.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »

Xential verbindt data uit relevante systemen.
De burger die wacht op goedkeuring van zijn vergunning van de gemeente, of de medewerker die z’n arbeidscontract krijgt toegestuurd: allemaal hebben ze behoefte aan informatie. Feiten als voeding voor het maken van de juiste keuze, op het juiste moment. Xential verbindt en automatiseert data uit relevante systemen. Met één druk op de knop wordt informatie gebundeld en in één oogopslag is zichtbaar wat nodig is. Zo ontstaat één foutloze werkwijze: eenvoudig en snel.

Documentcreatie zonder ruis
Xential biedt documentstandaardisatie op basis van gepersonaliseerde sjablonen. Wij creëren geordende en foutloze output, ongeacht vorm. Informatieweergave op een overzichtelijke en eenduidige manier. Zo krijgt de eindgebruiker precies die informatie die hij nodig heeft.


Efficiënte, gebruiksvriendelijke documentcreatie zonder ruis, dat is xential.

Je wilt graag ...

Contentmanagement

Met xential haal je dé oplossing voor je contentmanagement in huis. Door een centrale huisstijl, standaard bouwstenen en door al bekende gegevens automatisch te plaatsen worden je documenten eenduidig en efficiënt opgesteld en gearchiveerd.

Lees meer »

Onafhankelijk

Wil je een efficiencyslag voor je midoffice? Maar zie je op tegen de integratie met bestaande systemen of conversie van je sjablonen? Dan kunnen we je geruststellen. Xential is volledig platformonafhankelijk, ongeacht je tekstverwerker of IT-omgeving.

Lees meer »

Dataconnecties

Xential zorgt voor data integratie met systemen die jouw organisatie gebruikt. Zo voorkomen we fouten bij het overtypen, knippen of plakken vanuit andere programma’s. Je kunt snel alle gegevens plaatsen, zonder zoekwerk.

Lees meer »

Sjablonen maken

Je wilt snel en efficiënt werken, maar de organisatie ook goed profileren. Met xential kun je direct aan de slag met het maken van nieuwe sjablonen. Zonder kennis van programmeren. Aanpassingen zijn een fluitje van een cent.

Lees meer »

Live preview

What you see is what you get. Het document waarin je werkt is in zijn eindopmaak direct zichtbaar in de live preview van xential. Je ziet dus direct het resultaat van aanpassingen en keuzes die je maakt in het vraag- en antwoordspel van de sjablonen.

Lees meer »

Standaardisatie

Elke standaardbrief die je organisatie verlaat voorzien we uiteraard van de correcte inhoud en eenduidige huisstijl. Maar standaardisatie gaat bij Xential verder dan inrichting en beheer of het uitwisselen... Dat is de standaard van xential.

Lees meer »

Webbased

Met xential werken al je standaard sjablonen online. Praktisch én veilig. Volledig webbased, dus je logt in waarmee en wanneer je wilt, ook vanaf bijvoorbeeld een tablet. Installatie op de werkplek is dus niet nodig, een browser is voldoende!

Lees meer »

Archiveren

Geen ellenlange zoektochten meer naar een bepaald document. Xential zorgt voor een eenduidige en automatische archivering door opslag in een bestandsmap of koppeling met je digitale archief. Je stelt zelf in waar en hoe je document wordt opgeslagen.

Lees meer »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.