Slide 1

saas van xential

compleet ontzorgd, flexibel en altijd beschikbaar

Voor organisaties die compleet ontzorgd willen worden tegen lage kosten, en tegelijkertijd geen concessies willen doen als het gaat om flexibiliteit, beschikbaarheid en veiligheid, bieden wij een SaaS (Software-as-a-Service) - oplossing

Organisaties die gebruik maken van onze SaaS-oplossing, hoeven zich geen zorgen te maken over beheer en onderhoud van een eigen IT-systeem, of over technisch applicatiebeheer. Doordat wij altijd toegang hebben tot de klantomgeving, kunnen wij snel nieuwe releases uitleveren en ondersteuning bieden. Totale ontzorging dus!

Lage kosten

SaaS kent een geringe cost of ownership, doordat vooraf geen grote investeringen in licenties hoeven te worden gedaan. In plaats daarvan betalen organisaties een (totaal-)prijs per gebruiker per maand. Daarnaast kan door het (gedeeltelijk) delen van resources met andere afnemers (multi tenancy) een nog groter kostenvoordeel worden behaald.

Naast eenmalige opstart- en inrichtingskosten rekenen wij vaste kosten voor VPN/VLAN en applicatieserver(s) en een maandelijkse prijs per gebruiker. De minimale contractperiode voor Private SaaS is één jaar. Facturering vindt dan ook plaats op jaarbasis.

Flexibiliteit

SaaS-omgevingen zijn flexibel, omdat ze snel en gemakkelijk op- en afgeschaald kunnen worden. Zo beweegt de SaaS-omgeving mee met groei of krimp van de organisatie.

Beschikbaarheid

Wanneer je kiest voor de Service Level Agreement (SLA) ‘Premium’ (bij meer dan 300 gebruikers is deze SLA verplicht) worden de omgevingen volledig hoog beschikbaar ingericht. In geval van calamiteiten wordt wordt overgeschakeld naar zogenaamde failover servers. Daarmee wordt optimale beschikbaarheid geboden.

Veiligheid

Zowel op datacenter-, als op applicatieniveau worden de systemen continu gemonitord en elke nacht geback-upt. Verkeer verloopt via een beveiligde verbinding óf middels een VPN-tunnel. Met een VPN-verbinding zijn alle functionaliteiten binnen het organisatienetwerk toegankelijk vanuit de SaaS-omgeving, waarmee bijvoorbeeld gebruikerssynchronisatie met de lokale Active Directory of database en single sign-on (o.b.v. Kerberos) toepassingen mogelijk worden. Daarnaast kan met een Private SaaS-omgeving met VPN-verbinding gecommuniceerd worden met de werkplekomgeving, of lokale taakapplicaties, zaak- dan wel document management systemen.

De werklast wordt telkens verdeeld over meerdere servers, zodat de systemen optimaal benut en nooit overbelast zullen geraken. De SaaS-omgeving heeft een beschikbaarheidsgarantie van 99,8%.

Datacenter

Onze hostingpartner maakt gebruik van twee eigen duurzame datacenters op Nederlandse bodem en is onder meer ISO27001, ISO9001, ISO14001 en NEN7510 gecertificeerd. De datacenters worden 24/7 beveiligd, gemonitord en zijn redundant uitgevoerd. De infrastructuur is volledig virtueel waardoor er eenvoudig en snel horizontaal en verticaal kan worden op- en afgeschaald. De systemen worden beveiligd met een Fortigate Firewall platform, die beheerd en gegarandeerd wordt door de hostingpartner. Dat verzekert alle deelnemers van een hoog beschikbaar en veilig platform!

Het datacenter is aangesloten op de Nationale Wasstraat tegen DDoS aanvallen. Daar leiden ze internetverkeer van een aangevallen provider langs geavanceerde apparatuur voor een grondige ‘wasbeurt’, waarna de provider het schone verkeer terug ontvangt over een apart VLAN.

Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.