JE wilt graag...

Contentmanagement

Met xential haal je dé oplossing voor je contentmanagement in huis. Door een centrale huisstijl, standaard bouwstenen en door al bekende gegevens automatisch te plaatsen worden je documenten eenduidig en efficiënt opgesteld en gearchiveerd.

Lees meer »

Onafhankelijk

Wil je een efficiencyslag voor je midoffice? Maar zie je op tegen de integratie met bestaande systemen of conversie van je sjablonen? Dan kunnen we je geruststellen. Xential is volledig platformonafhankelijk, ongeacht je tekstverwerker of IT-omgeving.

Lees meer »

Dataconnecties

Xential zorgt voor data integratie met systemen die jouw organisatie gebruikt. Zo voorkomen we fouten bij het overtypen, knippen of plakken vanuit andere programma’s. Je kunt snel alle gegevens plaatsen, zonder zoekwerk.

Lees meer »

Sjablonen maken

Je wilt snel en efficiënt werken, maar de organisatie ook goed profileren. Met xential kun je direct aan de slag met het maken van nieuwe sjablonen. Zonder kennis van programmeren. Aanpassingen zijn een fluitje van een cent.

Lees meer »

Live preview

What you see is what you get. Het document waarin je werkt is in zijn eindopmaak direct zichtbaar in de live preview van xential. Je ziet dus direct het resultaat van aanpassingen en keuzes die je maakt in het vraag- en antwoordspel van de sjablonen.

Lees meer »

Standaardisatie

Elke standaardbrief die je organisatie verlaat voorzien we uiteraard van de correcte inhoud en eenduidige huisstijl. Maar standaardisatie gaat bij Xential verder dan inrichting en beheer of het uitwisselen... Dat is de standaard van xential.

Lees meer »

Webbased

Met xential werken al je standaard sjablonen online. Praktisch én veilig. Volledig webbased, dus je logt in waarmee en wanneer je wilt, ook vanaf bijvoorbeeld een tablet. Installatie op de werkplek is dus niet nodig, een browser is voldoende!

Lees meer »

Archiveren

Geen ellenlange zoektochten meer naar een bepaald document. Xential zorgt voor een eenduidige en automatische archivering door opslag in een bestandsmap of koppeling met je digitale archief. Je stelt zelf in waar en hoe je document wordt opgeslagen.

Lees meer »

...DAN IS XENTIAL DE OPLOSSING!

Foutloze contentmanagement is voor elke organisatie van groot belang. Want welk type bedrijf of organisatie het ook betreft: contentmanagement wordt steeds belangrijker. Xential werkt voor organisaties die documenten op basis van standaarden maken. Onze klanten werken op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier met sjablonen, altijd en overal. Een uniforme manier van (automatisch) archiveren is essentieel, evenals een universele interface voor al je uitgaande documenten. Veel opdrachtgevers werken met meerdere applicaties van waaruit documenten gemaakt worden en hechten aan één centrale applicatie voor het beheer van de huisstijlen en de documentsjablonen.

Wat alle xential-gebruikers gemeen hebben: ze zijn blij met de tijdwinst en maken graag gebruik van onze praktische kennis en ervaring.

LAAT JE OVERTUIGEN

We laten je graag zien hoe efficiënt xential in de praktijk werkt door een vrijblijvende demonstratie die is afgestemd op jouw specifieke eisen, wensen en vragen. We laten je zien hoe gebruiksvriendelijk en praktisch xential werkt. Het maken van sjablonen, huisstijlen, standaard tekstblokken en dataconnecties worden stap voor stap uitgelegd en gedemonstreerd. Ontdek hoe eenvoudig het beheer is en hoe xential naadloos aansluit op je bestaande systemen. Tijdens de demonstratie zullen we vertellen wat je van ons mag verwachten bij de installatie en tijdens de samenwerking met  xential als je nieuwe documentgenerator.

Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.