voor professionals die
perfecte documenten willen maken

xential heeft alles aan boord!

Het bekende gezegde “door de bomen het bos niet meer zien” gaat niet op voor de professional die documenten creëert met xential.

Dankzij de slimme toepassing is het gestructureerd creëren van perfecte documenten een fluitje van een cent, zelfs als het gaat om complexe correspondentie in zowel stuks- of bulkvolume.

Documentcreatie aan de hand van gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat je focust op het werk waar je goed in bent, zonder zorgen over efficiënt, secuur en professioneel intern of extern communiceren.

Meer informatie?

Er is veel wat we je over documentcreatie kunnen vertellen.
We komen graag met je in contact om je enthousiast te vertellen over de voordelen van het werken met xential. Geheel vrijblijvend kun je met ons contact opnemen of een gratis demonstratie van ons product aanvragen.

Heb je ondertussen al vragen voor ons, stel ze gerust!
Wij zijn telefonisch te bereiken via 0548 - 722 011
of stuur een e-mail naar: info@xential.nl

Demonstratie aanvragen »

Branches

 xential is uitstekend toepasbaar in onder andere de volgende branches:


 • Financiële dienstverleners
 • Juridische dienstverleners
 • MKB-bedrijven
 • Verzekeraars
 • Woningcorporaties

Documentsoorten

Je kunt eenvoudig vele documentsoorten maken. Denk bijvoorbeeld aan:


 • Klantcorrespondentie
 • Offertes
 • Contracten
 • HR-documenten
 • Rapporten
 • Formulieren
 • Facturen

Je wilt graag ...

Contentmanagement

Met xential haal je dé oplossing voor je contentmanagement in huis. Door een centrale huisstijl, standaard bouwstenen en door al bekende gegevens automatisch te plaatsen worden je documenten eenduidig en efficiënt opgesteld en gearchiveerd.

Lees meer »

Onafhankelijk

Wil je een efficiencyslag voor je midoffice? Maar zie je op tegen de integratie met bestaande systemen of conversie van je sjablonen? Dan kunnen we je geruststellen. Xential is volledig platformonafhankelijk, ongeacht je tekstverwerker of IT-omgeving.

Lees meer »

Dataconnecties

Xential zorgt voor data integratie met systemen die jouw organisatie gebruikt. Zo voorkomen we fouten bij het overtypen, knippen of plakken vanuit andere programma’s. Je kunt snel alle gegevens plaatsen, zonder zoekwerk.

Lees meer »

Sjablonen maken

Je wilt snel en efficiënt werken, maar de organisatie ook goed profileren. Met xential kun je direct aan de slag met het maken van nieuwe sjablonen. Zonder kennis van programmeren. Aanpassingen zijn een fluitje van een cent.

Lees meer »

Live preview

What you see is what you get. Het document waarin je werkt is in zijn eindopmaak direct zichtbaar in de live preview van xential. Je ziet dus direct het resultaat van aanpassingen en keuzes die je maakt in het vraag- en antwoordspel van de sjablonen.

Lees meer »

Standaardisatie

Elke standaardbrief die je organisatie verlaat voorzien we uiteraard van de correcte inhoud en eenduidige huisstijl. Maar standaardisatie gaat bij Xential verder dan inrichting en beheer of het uitwisselen... Dat is de standaard van xential.

Lees meer »

Webbased

Met xential werken al je standaard sjablonen online. Praktisch én veilig. Volledig webbased, dus je logt in waarmee en wanneer je wilt, ook vanaf bijvoorbeeld een tablet. Installatie op de werkplek is dus niet nodig, een browser is voldoende!

Lees meer »

Archiveren

Geen ellenlange zoektochten meer naar een bepaald document. Xential zorgt voor een eenduidige en automatische archivering door opslag in een bestandsmap of koppeling met je digitale archief. Je stelt zelf in waar en hoe je document wordt opgeslagen.

Lees meer »
Ja, ik wil een demonstratie op locatie
Naar boven

Demonstratie aanvragen

Bedankt voor je interesse! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een afspraak.
Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0548 722 001 of mailen via info@xential.nl.

Vul je gegevens in

Vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.